Επιστροφές προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν αναιτιολογήτως και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε εντός 20ημερών από την παράδοση του προϊόντος. Στείλτε μας το αίτημα σας στο [email protected] και θα σας απαντήσουμε άμεσα! 

Η επιστροφή των χρημάτων σας θα πραγματοποιηθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προς επιστροφή προϊόν. 

Μπορείτε ακόμη να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε  και να ζητήσετε την αλλαγή του με άλλο προϊόν ίσης αξίας με το τίμημα που έχετε ήδη καταβάλει ή με πρόσθετο ποσό εφόσον το επιθυμείτε, μέσα σε είκοσι (20) μέρεςαπό την παραλαβή του προϊόντος.

Και στις δύο περιπτώσεις, για να είναι εφικτή η επιστροφή, θα πρέπει το προς επιστροφή προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, δηλαδή να είναι χωρίς φθορές , η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει κανονικά το προϊόν συμπεριλαμβανομένων όλων των ετικετών, απαραίτητων συνοδευτικών εγγράφων (απόδειξη, κλπ. και σε κάθε περίπτωση να μην έχει χρησιμοποιηθεί).

 Τα έξοδα αποστολής πληρώνονται από εσάς, εκτός από την περίπτωση παραλαβής λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος. Αντίθετα, εφόσον η επιστροφή/αντικατάσταση γίνεται λόγω αποδεδειγμένης ελαττωματικότητας του προϊόντος τα έξοδα αποστολής του νέου προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, επιβαρύνουν την Εταιρία


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας σε περίπτωση αλλαγής  επικοινωνήστε μαζί μας στο email [email protected] ή τηλεφωνικά στο 2108985843

| Copyright © 2024