Η εταιρεία

Girafe.gr

Η Girafe είναι από τη Γαλλία, αλλά ζει στην Ελλάδα!!! Η μικρή boutique Girafe δημιουργήθηκε το 2012 από μια πλήρης απασχόλησης μαμά, με στόχο να φέρει όμορφα και ιδιαίτερα πράγματα για μωρά και παιδιά. H άφιξη της μικρής Τίνας ήταν σίγουρα η έμπνευση. Το κίνητρο προήλθε από το ενδιαφέρον για καλαίσθητα παιδικά προϊόντα. Έτσι μετά από πολλούς μήνες προετοιμασίας δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2012  το showroom της Girafe ένας χώρος ζεστός και χαρούμενος όπου υποδέχεται καθημερινά οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να δει από κοντά τα προϊόντα μας και να αγοράσει κάτι ξεχωριστό για κάθε περίσταση!

Δύο μήνες μετά την λειτουργία της Girafe σαν κατάστημα έρχεται ένα μικρό ηλεκτρονικό κατάστημα, εμπνευσμένο από την Έλενα και τους λιλιπούτειους  φίλους της, που με εύκολο τρόπο μπορεί κάποιος να επισκεφτεί, να προτείνει σε φίλους , ή αν θελήσει να ψωνίσει όμορφα πράγματα και δώρα για παιδιά.

Στη μικρή boutique Girafe μπορείτε να βρείτε ξεχωριστά αντικείμενα και όμορφα πράγματα για την διακόσμηση του παιδικού δωματίου, μοντέρνα ρούχα και αξεσουάρ, λευκά είδη, παιχνίδια και πρωτότυπα δωράκια για κάθε περίσταση.

Ο στόχος μας σαν Girafe είναι η συνεχής αναζήτηση της αγοράς σε όλο τον κόσμο ώστε να παρέχουμε δημιουργικά, φιλικά προς το περιβάλλον, ασφαλή και ταυτόχρονα στυλάτα προϊόντα που τα παιδιά και οι γονείς θα αγαπήσουν.
Όλες οι εταιρίες που συνεργάζονται με την μπουτίκ Girafe νοιάζονται πραγματικά και κατασκευάζουν προϊόντα με τις υψηλότερες προδιαγραφές.

 

Happy Shopping!

Powered by image/svg+xml
| Copyright © 2019